Wie zijn we?

Arabeske is een onafhankelijk opleidingsinstituut en erkend als vormingsverstrekker voor het BIV (Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars). Een aantal van onze opleidingen komen dus in aanmerking voor de verplichte permanente vorming. Het exact aantal erkende opleidingsuren, wordt bij elke opleiding vermeld.

Arabeske is geregistreerd dienstverlener voor de KMO-portefeuille (registratienummer (DV.O101786), zodat de cursisten voor de betaling van onze opleidingen hun KMO-portefeuille kunnen aanspreken. Hier kan je daarover meer lezen.

Lesgevers

Afhankelijk van het specifieke vakgebied, worden onze trainingen gegeven door 

Maxime Collignon

Maxime Collignon

Commercieel Directeur bij Korfine NV en CheckNet Belgium NV

Maxime was jarenlang hét aanspreekpunt voor honderden vastgoedkantoren. Nu begeleidt hij een enthousiast team van accountmanagers die de vastgoedkantoren dagelijks adviseren rond hun verhuurtransacties. Hij houdt de sales-touwtjes stevig in handen en geeft de (commerciële) toekomst van Korfine en CheckNet mee vorm.

Patrick Boterbergh – CEO bij Korfine NV

Patrick Boterbergh

CEO bij Korfine NV

Korfine is dé referentie als het over dienstverlening rond verhuurdossiers gaat. Door zijn jarenlange ervaring, talloze klantencontacten en aanwezigheid in verschillende vastgoedorganismen kent de verhuurmarkt voor Patrick geen geheimen meer en geeft hij die zelf mee vorm.
De opleidingen van Patrick zijn leerrijk én entertainend. Door gebruik te maken van voorbeelden uit het dagelijkse leven wordt de saaie theorie van wetgeving pas echt tastbaar. Uiteraard zal deze veelgevraagde en enthousiaste spreker graag zijn kennis met jou delen tijdens een van onze opleidingen.

Kristof Malfait – Senior Project Manager en trainer bij CheckNet Belgium CVBA, opleidingscoördinator voor Arabeske NV

Kristof Malfait

Senior Project Manager en trainer bij CheckNet Belgium NV, opleidingscoördinator voor Arabeske NV

Kristof is meer dan 20 jaar actief binnen diverse dienstverlenende bedrijven gelinkt aan de vastgoedsector. Sinds een zestal jaar verdiept hij zich in de problematiek rond plaatsbeschrijvingen. Hij stond daarbij o.a. aan de wieg van gespecialiseerde apps en netwerken die professionals ondersteunen en ontzorgen in deze materie. Bij hem ga je te rade voor tools, tips & tricks…

Stefaan Van Weyenbergh - Expertencoördinator en trainer bij CheckNet Belgium CVBA

Stefaan Van Weyenbergh

Expertencoördinator en trainer bij CheckNet Belgium NV

Stefaan is sinds tientallen jaren een echte “people manager”. Na het succesvol begeleiden en uitbouwen van franchise-concepten legt hij zich sinds enkele jaren toe op het trainen, monitoren en coachen van experten in plaatsbeschrijvingen. Hij kent de knepen van het vak en is een specialist in negotiatie-skills. Wat natuurlijk zeer interessant is bij een (moeilijke) uittrede… 

Stefaan is jouw vraagbaak die de kennis en ervaring van tientallen experten bundelt.

Praktische info

Adres en wegbeschrijving

Onze opleidingen worden meestal georganiseerd in bedrijvencentrum De Kien in Kortrijk (Nijverheidskaai 3). Voor het gebouw is een ruime parking voorzien. De Kien ligt op 10 min wandelafstand van het station van Kortrijk. 

Wanneer een opleiding elders plaatsvindt, is dat steeds op makkelijk bereikbare lokaties.

Arabeske - opleidingen
Arabeske opleidingen

Uitrusting van de lokalen

Onze opleidingslokalen zijn uitgerust met alle nodige up-to-date multimedia-tools. Ze kunnen goed geventileerd worden. We waken erover dat de maximale bezetting rekening houdt met de veiligheid van iedereen.

Bij elke opleiding ontvangt de cursist een uitgebreide geprinte syllabus.

Arabeske Academy